• 1
    bu lig premier lig'in dominasyonuna karşılık olarak illa ki kurulacaktı. kurulmasa rekabet orta vadede premier lig ve diğerleri şekline dönüşecekti.

    şimdi ne yapıp edip bu lige dahil olmalıyız. bizzat galatasaray giremiyorsa gerekirse galatasaray fenerbahçe ve beşiktaş'ın hissedarı olduğu fc istanbul diye bir kulüp kurulsun. format müsade ederse milli takıma oyuncu seçer gibi her sezon istanbul fc bu üç takım kadrosundan 8'er oyuncuyu listeye yazsın. maçları da yerel lig ile çakışmasın. bu sayede hem süper ligde rekabetçi bir takımımız olur hem de yerel ligde rekabet devam eder. tff de isterse yerel ligde yabancı kuralını 6'ya 5'e indirsin.

    uefa türkiye'yi avrupa'ya bağlayan son kale. o da devreden çıkarsa tam bir ortadoğu ülkesi oluruz. hazır katar suudiler vs. para ve yatırım yaparken, rte bizi asya federasyonuna sokmaktan hiç gocunmaz. kaldı ki bence süper kupa'nın arabistan'da oynanması da bu yönde bir nabız yoklama hamlesi ve ne yazık ki yeterli tepkiyi görmedi.

    edit: söylediklerimi unutun. 64 takımlı formatta kendimize her türlü yer buluruz. gerekirse en dipten başlar tırnaklarımızla kazıya kazıya en tepeye de geliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın