resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 2904
    tamamen ortalama, sade bir oyun oynadı mertens. hatırladığım tek şey geri koşu ile tehlikeli olabilecek bir atağı sonlandırmıştı. *

    her şeye rağmen mertens bu takımın antidepresanıdır bu net. istisnasız kendisinin olduğu her ortamda oyuncularımızın yüzü gülüyor. bu ilk bakışta önemsiz gibi gelebilir ancak olayı sebeplerine ayırırsak ne kadar önemli olduğunu görebiliriz. örnek vermek gerekirse;
    1- iletişim konusunda okan buruk'un işini ciddi anlamda azaltıyor. bu kadar samimi bir kişiliğinin olması takım içinde ki sorunları daha iyi fark etmesine ve daha çözüm odaklı düşünmesine yol açıyor olabilir.
    2- psikolojik baskı altında kalan oyuncunun performansını arttırma konusunda da oldukça başarılı bir isim olmasını sağlıyor ilk etken. örnek vermek gerekirse kerem aktürkoğlu ve taraftarın arası gerilirken, kerem aktürkoğlu'na fevkalade psikolojik destek vermişti.
    3- takım atmosferini iyileştirmek. bunu uzata uzata anlatmaya gerek yok. takım kimyanız bozuksa isterse elinizde ki takım 800 milyon euro olsun (manu) yine iş yapamazsınız.

    bunların yanı sıra antrenmanlarda ki gençlere pozitif katkı ve takım ahengi gibi şeyler de öne sürülebilir. kısacası mertens takımımızın saha da etkili olabilmesi adına bir çok dengeyi çok iyi kuruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın