• 28
    kendisinden rahatsız oluyorum. çünkü sözlükte beni çok yoran bir kitlenin en önde bayrak taşıyıcısı olduğunu düşünüyorum. konunun salt olarak bugün yazdıkları ile alakası yok.

    bir yazara gösterilen tepki sonrasında da ama ifade özgürlüğücülerden de rahatsızım. nick altına yazmakta aynı derecede ifade özgürlüğü çünkü.

    bugün maçla ilgili yazasım yok. o yüzden kendisi özelinden genel bir tanımlama yapmak istiyorum. bunu yapan tek kişi kendisi değil. kusura bakmasın şimdiden.

    (bkz: #3695908)

    gitmeden bir hafta önce yunus akgün için bunu yazmış. bugün niye gönderdiniz diyor.

    (bkz: #3529035) ve (bkz: #3682958)

    zaha için hepimiz gibi düşünüyor önce. büyük topçu diyor. sonradan girdiği ve formamızı giydiği ilk maçta yerin dibine sokuyor.

    (bkz: #3760107)

    berkan için türk oyuncuları kolay eleştiriyoruz yapmayın diyor. ama kendisi yerli yabancı demeden eleştiri yağmuruna tutuyor.

    (bkz: #3495930) , (bkz: #3540655) , (bkz: #3734155)
    (bkz: #3760633)
    ziyech için bir sene önce yolu buraya düşse diye iç geçiriyor. 6 ay önce iç geçiriyordum ama fener’e gidceek diyor. sanırım bizde ilk 11 oynadığı ilk maçta bu herif hazır değil niye oynuyor diyor. aynı maçta gol atınca, bu adamda da bunlar var işte diyor. iki hafta sonra ya tutarsa diye transfer mi olur diyor.

    (bkz: #3670271) ve (bkz: #3700080)

    kerem demirbay geldiği gün demecine yer verip heyecanım arttı bu transfere diyor. sadece 20 gün sonra
    suat serdar yerine neden bunu aldık diyor.

    (bkz: #3468334) , (bkz: #3471503) , (bkz: #3523889)
    (bkz: #3569141) , (bkz: #3575936) , (bkz: #3668279)

    icardi’nin geçen sene ilk 11 oynadığı ilk maç yürüyüş yapmaya çıkmış diye kızıyor. 5 gün sonra magazin hayatına tepki gösterip bu kaçıncı sönük yıldız diyor. 3 ay sonra nolur kal yanıldım diyor. bundan iki ay sonra 14 maçlık galibiyet serimizin bittiği konya maçında wanda ile arası kötü olunca çok kötü oynuyor diyor. bundan iki hafta sonra sonun drogba gibi olur bu taraftar seni yer oynayacaksan oyna diyor. bu sezon başı evine hoşgeldin sen zaten transfer değilsin diyor. şampiyonlar ligi ilk kopenhag maçında bh göt göbek ne sen profesyonel topçu değil misin diyor.

    bakın kendisiyle bir derdim yok. istediğini yazsın tabi. defalarca yanılmış olması da sorun değil. hepimiz yanılıyoruz. futbol bu yüzden güzel. ben de kopenhag’ı iyi oyunla yenip tur atlayacağımıza çok inanmıştım mesela. yanıldım olur yani.

    ama yukarıdaki gibi negatif iletişimin üzerine çokta temeli olan olmayan anlık düşünceler eklenince ben tahammül edemiyorum. kendisi sürekli bunu yapıyor. sadece kendisi değil bu sözlükte birçok kişi bunu yapıyor.

    hayat kesitlerden değil bütünden ibaret. durdurup durdurup yaşayamıyoruz hiçbirimiz. bütünde de doğrular yanlışlar iç içe.

    örneğin sabah uyanamadık toplantıya geç kaldık. koştur koştur yetişmeye çalışıyoruz. 5 dakikamız var. tam o anda birisi gelip telefonda çok oynuyorsun o yüzden uyuyamıyorsun diyor. olur mu? olmaz işte.

    dip not: bugün galatasaray’ı izlerken acı çektim. kötü bile değildik. başıma ağrılar girdi. giren çıkan hiçbir oyuncumuzu beğenmedim neredeyse. hatlar arasında 30-40 metre boşluk vardı. bizim halı saha maçları böyle olunca bile sinirleniyorum. ondan daha kopuktuk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın