resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3258
    gördüğüm kadarıyla hayat felsefesi olarak da alçak gönüllü, mütevazi, ortalarda çok gözükmeyi sevmeyen birisi. hiçbir zaman spot ışıklarının altında olmak istemedi. mauro’nun sezon başında transferi sırasında, taraftar karşılamasında mauro ısrarla kendisini de taraftar karşısına çekti, kendisi çıkmadı. bu bile güzel bir örnektir. bu aralar ortalarda gözükmemesini bu özelliğine bağlamak istiyorum .
    galatasaray şu an iyi gidiyorsa en önemli paydaşlardan biri kendisidir, diğeri de zaten okan hoca. galatasaray’ın başarısının engellenmesinin en kolay yolu, erden bey’in galatasaray’dan el ayak çektirilmesi. dolayısıyla üzerine oynanması normal ve daha çok oynanacaktır. galatasaray’ın dominasyon kurması açısından bu sene çok önemli. o yüzden kendisi kırmızı çizgimizdir, bam telimizdir. yangına su taşıyan karınca misali safımız belli olsun. erden bey, erden abi, içimizden bir galatasaraylıdır ve bizim şansımızdır. bırakırsa çok üzülürüz. üzülmemek için kendisinin arkasında durmak bir galatasaraylının boynunun borcudur.
    fikri hür, vicdanı hür gerçek galatasaraylılar için bu destek, körü körüne birine verilen bir destek değil, galatasarayın iyiliği için verilen bir destektir ki bizler galatasarayın sadece iyiliğini isteriz. çünkü galatasaray iyiyse , biz iyiyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın