resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3251
    galatasaray'ın küllerinden doğmasındaki en büyük etkenlerden biri. öteki zaten okan buruk.

    şimdi büyük resmi gördün, aferim sana denilmesin ama son günlerde yaşanan hakem dövme, takımların sahadan çekilmesi vs. operasyonunun boyutu tek yönlü değil.

    bile bile bu önemli karakter üzerinde de hem dahili hem harici müdaheleler var. liselilerin baskıları erden bey'in yıpratılmasında sadece araç. bu lafları kim çıkarttırıyor, kimler bu yangına odun taşıyor önemli olan o kelleleri bulmak.

    kimse kusura bakmasın ama bu sözlükte bile erden bey hakkında saçma sapan saldırılar var. bunlar gözümüzden kaçıyor sanılmasın; herkesin bu defterde bir sayfası var notlar alınıyor.

    takım 15 maç üst üste kazanır tek gram laf olmaz ama bir maçta berabere dahi kalsak yazı yazmaya üşenenlerce adamın başlığı şişiriliyor. neymiş bu sonuç erden bey'e yazarmış! hadi oradan... niyet okumak değildir bu savunma. fırsat kollamaya karşı, organizenin sosyal medya ayağına karşı konulmuş bir çelik yelektir. aynısı okan buruk özelinde de yapılıyor ama öncelik erden bey'de. nedeni basit: bu adam her şeyini bu takıma veriyor, takımı içeride dışarıda koruyor ve alfa kişi pozisyonuna giriyor. okan buruk zaten hakemle, haksızlık ile bir şekilde halledilir.

    buradan galatasaray'a gönül vermiş tüm renktaşlarıma çağrımdır; halil umut'un darp edilmesi, istanbulspor'un sahadan çekilmesi erden timur'a yönelik saldırılardan bağımsız değil.

    biz bu adama sahip çıkacağız, çıkmak zorundayız. hatasız kul olmaz. elbet hata yapacak ama takım ne zaman ki sorun aşamaz hale gelir o zaman eleştiri yaparız. real madrid'in bile hata yaptığı bir spor dalında herkes hata yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın