• 1
    kariyerine fıfa eski yardımcı hakemi olarak başlayan kunak, merkez hakem kurulu (mhk) eski genel sekreteri olarak da görev yapmıştır.

    lale orta döneminde de yönetimde yer almıştır.

    halil umut meler olayları sonrası trtspor kanalına "bir başkan çıkıp da avm'lerde hakemleri takip edin diye demeç veriyorlarsa bu onun sonucu. yarın bir gün avm'de de olacak bu olay. demeç verirken sayın başkanlar dikkat etmeliler." demişti.

    şahıs 1 hafta geçmeden dün ki (bkz: beyaz futbol) da (bkz: ertem şener) ile yaptığı telefon bağlantısında şu açıklamaları yaptı.
    "galatasaray yenilince ertesi gün tff'de mehmet büyükekşi küplere biniyordu. riva'da bunu gören hakemler de 'aman galatasaray aleyhine hata yapmayayım' diyordu. galatasaray yenince keyifli yenilince keyifsiz oluyordu."

    dün erman toroğlu aynı şekilde “fenerbahçe evde konya ile oynayacakken kayseri'ye gitti, galatasaray sivas'a gidecekken evde karagümrük ile oynayacak. bu çok net fenerbahçe'ye tuzak gibi bir olay, çok net!"

    tüm okuyan yazarlardan ve moderatörlerden şimdiden özür diliyorum.
    bu oç’larına şunu demeliyiz. 1. si yıllarca tff başındaki insanlar rakip takımın geçmiş yöneticileri olunca sesleri çıkmıyor plaketler, tablolar veriyorken hakemler de hata yapar deyip bildiri imzalarken galatasarayın kenarından bile geçmeyen büyükekşi için galatasaraylı yaftası ile bizi yıpratmaya çalışıyorlar.

    gelelim erman sübyancısına..
    hakemlerde az namus şeref olsa zaten ligde şuan hiç bir maça çıkmazlardı. sanki maçları biz iptal ettikte hakemler çıkmadı. adamlar biz istemiyoruz çıkmayı dediler konunun neresinde galatasaray var bir allahın kulu söylesin bana…

    şuan medyaya da adını ekrana bakarak bile yazmaya zorlandığımız rakiplerle maç yapınca kendini bi bok zanneden bu oç takıma kupada da ligde de sahayı dar etmezsek bize de yazıklar olsun.
    organize bir kötülük ile savaşıyoruz beyler… 10. yıla girecekler şampiyon olmazlarsa ve bu k.o.ç ali parasıyla insanları kanalları kalemleri çok güzel satın alıyor. yazık ki medyada galatasarayı savunabilecek bir tane kişi çıkmıyor ekranlara..
    son 10 yılda 5 kez şampiyon olduk 2 kez ali palabıyık ve türevleri şampiyonluğumuza engel oldular. o zamanda böyle kansızlıkları çok yaptılar bizlere..
    nasıl ki tüm hainliklere şerefsizliklere göğüs gerip anlımız açık başımız dik şampiyon olduysak bu yıl da allahın izniyle olacağız hemde de gözlerine soka soka kafalarına vura vura…
App Store'dan indirin Google Play'den alın