• 87
    kerem demirbay ve kerem aktürkoğlu’nun gideceğini düşündüğüm dönem. kerem aktürkoğlu - lazio haberleri gündeme düşmeye başladı. devre arası satmak istemediğimiz konuşuluyor ama nelsson’da yaptığımız hatayı yapmamalıyız. iyi teklif varsa satacaksın, bunun devre arası veya sene sonu durumu olmamalı artık. ayrıca ihtiyacımız olan bölgelere transfer için bütçe de gerekiyor. bu arada şampiyonlar ligi’nde biraz iyi oynamanın ve skor üretmenin ne denli önemli olduğunu da bir kere daha görmüş oluyoruz.

    kerem demirbay ise bundesliga’da muhtemel küme düşmeye oynayan bir takıma gidecektir, düzenli oynamak istediği için.

    iyi bir sol bek bulmamız bence oldukça zor olacak. merkeze kerem’den gelecek olası parayı salih özcan için kullanabiliriz diye düşünsem de salih’in buraya gelmek gibi bir düşüncesi olur mu, şüpheliyim?

    zeki çelik, vecino ve kenan yıldız (kiralık) olabilecek en rasyonel ve doğru hamleler olur gibi şu an için. tabi vecino yerine daha genç ve atletik bir merkez oyuncusu daha iyi olur ama devre arası öyle bir oyuncunun fiyatı oldukça yüksek olabilir.

    ndombele ve angelino kontratından çıkılmasını beklediğim diğer oyuncular. umarım hazırlığımızı bu sefer tam yapmışızdır ve devre arası da fırsat transferi kovalamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın