• 138
    4. torbadan girip 3. olarak bitirmek de bir başarı olan sezondur.

    daha iyi anlamak için diğer torbalardaki 3. ve 4. takımlara bakalım:

    b: psv-lens = sevilla'nın rezalet hali sonrası psv 3. olarak girdği kurada bir sıra atlayıp 2. bitirdi. lens de 4. olarak girdiği kurada bir sıra atlayp 3. bitirdi.

    c: braga-union berlin = 1. ve 2. torbadaki rakipleri real madrid ve napoli'yi rahat rahat çıkarttılar.

    d: salzburg-sociedad = sociedad mükemmel bir performansla 1. bitirdi. salzburg 3. torbadan gelmesine rağmen sonuncu bitirdi. rakipleri görece biraz daha az göz korkutan benfica ve inter'di. benfica 1. torbadan gelmesine rağmen üçüncü bitirdi.

    e: lazio-celtic = avrupa ligi grubundan ikinci ve üçüncü torbalardaki atletico ve lazio çıktı. yere göğe sığdırılamayan feyenoord 1. torbadan girdiği gruptan 3. çıktı. 4. torbadaki celtic'in yeri değişmedi.

    f: milan-newcastle = ölüm grubunda 3. ve 4. torbadaki takımlar 3. ve 4. sırada kaldı.

    g: kızılyıldız-young boys = 3. ve 4. torbadaki iki takım yer değiştirerek şampiyonlar liginden elendiler. rakipleri leipzig'di.

    h: şahtar-antwerp = sıralama yine değişmedi. rakipleri porto'ydu.

    buna göre grupları geçen toplam 16 takımdan 12'si 1 ve 2. torbadan çıkmış oldu. 3. torbadan ise
    3 tane takım, ki bunlar psv, lazio ve kopenhag, 2. olarak gruptan çıkmış oldular. 4. torbadan ise yalnızca real sociedad çıktı. merak edip real sociedad'ın kurasına baktım. ilk maç inter'le kendi evinde, ikinci maç salzburg'un sahasında. aynı bizim gibi 1 ve 3 puan almış bu maçlardan. şans işte. sonraki 2 maçında ise bayern ile değil benfica ile oynamış ve kazanmış. 5 ve 6. maçlarında salzburg ve inter ile berabere kalmış. 0-0.

    yani özetle bu çok iyi oyunun ilk 2'ye girmek için yeterli olmaması istatistiksel olarak çok doğaldı. manchester united'a değil, celtic'e, antwerp'e, union berlin'e karşı oynamayacaktık. 4. torba takımıydık. buna rağmen seviye atladık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın