resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2009
    bana istediğinizi deyin sayın sözlük. ama ben bu arkadaşı takımımda istemiyorum. şampiyonlar ligi gruplarındaki 6 maçta iyi oynadığı dakika sayısı 10’u geçmez.

    dünkü12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçındaki kötü performansını geçtim, çaba göstermedi bu arkadaş. tek derdi topu alayım dribbling deneyeyim. ya arkadaşım, 1 tane doğru top kontrolün olmaz mı yahu! kendisinin dünkü performansını kerem verse yerden yere vuruyorduk açık konuşmak gerek.

    e bu arkadaş bize şampiyonlar liginde maç kazandıramayacaksa neden bu takımda? biz solda kerem ortada mertens işe 22-23’te zaten süper ligde her takımı yeniyorduk. bu arkadaşı avrupa’da maç kazanalım diye aldık, paşamız mutlu olsun diye takımın asist kralı kerem aktürkoğlunun yerini değiştirttik. keremin performansı yarı yarıya düştü, yemediği laf kalmadı ona rağmen canla başla mücadele ediyor.

    peki ya bu arkadaş? sürekli el kol, saçma sapan mimikler, berbat bi vücut dili. 29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçında wan bissaka’yı kovalamaktan vazgeçip golde hatası olmasından bahsetmiyorum bile.

    vallahi dünya para alıyor, devre arası iyi bi teklif alırsak gönderme taraftarıyım.

    bana skor taraftarı vs demeyin. takımdan çok memnunum, daha da iyi olacağımızı biliyorum. ama zahalarla değil, keremlerle iyi olacağız. bundan adım gibi eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın