resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7537
    galatasaray futbol takımının kanat-10 numara oyuncusunun 21 top kaybetme hakkı yok. kerem her maç kopenhag maçında olduğu gibi çok top kaybediyor ve bu topların çoğu basit top kaybı. 21 isabetli pas atıp 21 top kaybeden bir oyuncu her yerde eleştirilir. 8 orta denemesinden de 1 tanesini başarılı yapınca gelip övmenin anlamı kalmıyor, kaçırdığı gollere girmeden yapıyorum bu yorumları. kendisini seven biri olarak eleştirimi de yapacağım, eleştirmezsem ona daha çok zarar vermiş olarak görürüm kendimi.

    10 numara pozisyonunda oldukça fazla pozisyona giriyor kerem, 10 numara pozisyona geçtiğinden beri galatasaray kariyerinde girmediği kadar pozisyona girdi, bütün pozisyonlar tavana vurma aşkıyla harcadı. eleştirilmek yerine 10 numara oynuyor, kuvveti kalmıyor vb. kendisini aklama yoluna gidildi. kerem bu maç 2. yarı tavana vurduğu toplarda sol kanattaydı, yine kaçırdı. yorgundu, yerinde oynamıyordu bahaneleri de yok bu sefer. kerem toplara kendini yatırıp plase vurmak yerine farklı şekilde şutlar çekse şu an gruptan çıkmıştık büyük ihtimal.

    yapamadığı şeyleri söyleyince kötü olmuyoruz, kerem skor üretme konusunda kısır olmasa da gol kaçırma konusunda çok cömert. kerem sadece şampiyonlar liginde bu sene 8+ %100 gol kaçırdı, zamanım olursa buraya pozisyonları koyacağım. bu pozisyonları kaçırmaya hakkı yok bu seviyede. kanat oynayınca pozisyon kaçırmayacağını düşünen, zaha'nın da icardi gibi 2 kişi tarafından markaj edildiğini o sayede çok rahat kaldığını görmek istemeyenler tarafından oldukça fazla övülmesi de kendisini geri götürüyor. bu takımda bu akşam 2 oyuncuya özel önlem alındı, o 2 oyuncudan biri(zaha, çok kötüydü) çıktı, diğeri(icardi) 2 tane asistlik pozisyon hazırladı. kerem ise bu iki oyuncudan biri değildi, o oyuncu olmak istiyorsa topların değerini bilmeli, tavana vurma aşkını bırakıp basit şekilde topu içeri sokabilmeli. lütfen son vuruş konusunda çalış, sevenlerini üzüyorsun, yetmiyor sevmeyenlerinin saçmalıklarına maruz kalıyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın