resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8237
    galatasaray'da en az 4 sene oynayacak, her sene de 40'a yakın gol katkısı verecek oyuncudur. 2 aya yakın süredir sakatlıklarla boğuşurken bile bütün takımın toplamından daha fazla skor katkısı vermiştir. evet yanlış görmediniz bütün takımının toplamından daha fazla skor katkısı var bu sene.

    galatasaray'ın ligde 31 golü var, icardi'nin 12 gol 7 asisti var. icardi çıkartınca geriye 12 gol kalıyor ki çok bile, bu takım icardi'siz ne bir organizasyon yapabiliyor ne de skor üretebiliyor.
    galatasaray'ın bu sezon icardi ile oynadığı avrupa maçlarında attığı gol sayısı 16, icardi'nin bu süreçte yaptığı skor katkısı 5 gol 1 asist.
    galatasaray icardi'nin oynadığı maçlarda 47 gol atmış, icardi bu gollerin 25 tanesinde skoru üreten oyuncu, geriye 22 gol kalıyor ki bu gollerin büyük çoğunluğunda da manu maçında attığı pas gibi atağı başlatan oyuncu.

    rezalet bir oyun sisteminde,skor üretemeyen oyuncularla oynadığı bir sistemde yine takımın toplamından daha fazla skor üretmiş oyuncudur, 2 aydır da sakat oynuyordur hem de. siz bu adamı yemeye çalışacaksanız işimiz var. bu akşam yine takım arkadaşlarına 3 tane pozisyon hazırladı, bitiremeyenlere kızacağınıza, rezil sisteme kızacağınıza hücumda takımın en iyisi olmuş oyuncuya laf atıyorsunuz.

    muslera gibi eleştirilmeye başlandığına göre galatasaray macerası çok uzun sürmez, daha önce de yazdım 2 maç gol atamasın anasına söver, yemeye çalışır bu taraftar diye çünkü ben sizin ruhunuzu biliyorum, galatasaray taraftarı eğitilemez, icardi'yi bile saçma sapan şekilde eleştirenlere asla yıldız oyuncu almayacaksınız, 10 sene şampiyonluk göremeyecek ki bu takımın(muslera, icardi, ziyech vb.) değeri anlaşılacak. 2 seneye futbolu bırakacakmış falan filan diye anlatın bakalım, sözlüğü foruma çevirmek istemiyorum asla ama sanrılarınızı buraya yazmanız artık sabrımı taşırıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın