resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3207
    mevzu nasıl kendisine geldi 99. kez anlatalım. geçen seneki güçlü oyun ve şampiyonlukta aslan payını hocaya değil kendisine verdi. takımın ihtiyaçlarına göre değil kendi belirlediği ihtiyaçlara göre bir dünya transfer yaptı. bu noktada teknik ekip ve scout ekibi ile uyumlu çalışmak yerine menajerlere güvendi. günün sonunda onun üzerinde transferden sadece davinson sanchez takıma uyum sağladı. o da en güçlü olduğumuz bölgeye transfer edilmişti. * günün sonunda geçen seneki uyum tamamen bozuldu. geçen seneki güçlü oyun geliştirileceğine yeniden oyun inşa edilmesi gerekti. şimdi de çeşitli başlıklarda neden sistem takımı değiliz diye ağlıyor millet.

    bu arada limit falan hikaye. zaha, ziyech, tete gibi oyunculara verdiğimiz astronomik maaşlar limitten düşmüyor mu mesela? hadi onu geçtim nelsson'u astronomik rakamlara satma fantezisine girmeden daha makul rakamlara da satabilirdik. şu an nelsson'a 10-12 milyon euro veren çıksa öpüp başımıza koyarız. zaniolo'dan para gelene kadar herhangi bir kanat oyuncusu transfer etmesek de olurdu mesela.

    geçen sene kurduğu kadroyu da galatasaray'ın imkanları ile kurmuştur bu arada. burak elmas'ın çok çok kötü bir yönetici olması onu iyi yapmıyor. kaldı ki geçen sene de bir ara işi gereksiz şova dökmüştü ve açıkçası o kadroyu okan buruk yerine başkasına versen bu uyumu sağlayamazdı bence.

    bunu çok önceden de söyledim. erden timur potansiyeli çok yüksek bir yönetici ancak futbolu bilen adamlarla çalışmamaya devam ederse efsane olacakken galatasaray'ın ali koç'u olur ki bizde bu profili fener'de olduğu gibi tutunamaz. kendisine ve galatasaray'a da en büyük zararı amansız savunucuları, kurşun askerleri veriyor maalesef. bu kurşun askerlere yüzlerce kez anlatsak da anlamıyorlar maalesef. umarım yine işler sarpa sarmadan bu hatalardan dönülür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın