resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8222
    aralık 2023'teki görüntüsü ile gs sözlük'teki futbolcu kartındaki fotoğrafı arasındaki farkın çok şey anlattığı oyuncu.

    arada 15 kiloya yakın fazlası olan bir futbolcu var.

    tete ve zaha'yı elbette eleştireceğiz ve asıl problem o ikisinin performansları ama mauro icardi için de biraz farklı konuşmanın zamanı geldi de geçiyor.

    icardi, takım içindeki yeri ve önemi bu kadar ortadayken "ölümüne savaşmaya gidiyoruz" dediği maçtan iki gün önce nusret'te baklavaya aşkla bakarken fotoğraf paylaşmayacak.

    kilo problemin ortada, sakatlık sonrası zaten eskisi gibi seri değilsin. tete ve zaha isimli iki bencille pas alma sayın da epey düştü. o zaman o göbeği ve 100 kiloya dayanmış halimle bendekinden de şişkin hale gelmiş yanakları bir zahmet eriteceksin.

    böyle giderse muhteşem başlayan, 50 maçta maç başı ortalama 1'den fazla gol katkısı verilmiş olan galatasaray kariyeri, birçok taraftarın hayal ettiğinin aksine çok daha kısa sürecek ve bu yaz reddettiği suudi arabistan kontratı belki de 2024 yazında gündem olacak.

    "buraya gelip yatayım ve parama bakayım" diyen bir oyuncu olmadığı yine suudi arabistan olayından belli, farklı bir bağ ve his için istanbul'da olmayı seçti ama bu göbekli ve tombik haliyle peri masalını kabusa çevirmeye adım adım yaklaşıyor.

    umarım 2 aydır almadığı dersi bugünkü maçtan sonra alır da biraz boğazını tutup tekrar rakip savunmaları tek başına üç kişilik yorduğu haline döner.
App Store'dan indirin Google Play'den alın