• 329
    bence barış alper yılmaz oynamalı ama sol bekte değil, sağ kanat bekte oynamalı.

    -------------------muslera-------------------------
    ------------------davinson-------------------------
    --------boey-------------------apo----------------
    barış-----------------------------------------angelino
    ---------------------kaan------------------------------
    ------ziyech-------------------------------------------
    ---------------------------torreira----------------zaha
    --------------------icardi------------------------------

    bu kadroyla inanılmaz yoğun bir pres gücüyle 60 dakika saldıracak şekilde oynanmalı. geride barış, boey ve davinson'un kafa topu gücüyle uzun vurulan toplar kontrol edilebilir. ziyech barış sayesinde çok daha az efo sarfedebilir. boey ve apo da ileri çıkıp baskıya katılabilirler. manchester maçında yenilen üçüncü golde apo ilerde doğru basamayınca geride uygun dağılımı yapamadık ama barış olsaydı bir şekilde orada pozisyonu bozacak şekilde kaymalar yapılabilirdi.
    bir tek handikap var bence bu dizilişte. o da zaha ve angelino birbirlerine yakın olduklarında zaha yeterince alan bulamayabilir ama bu da angelino'nun arada içeriye girmesiyle çözümlenebilir.
    çok iyi kapanan kopenhag'a karşı geriden gelen beklenmeyen futbolculara ihtiyacımız var. boey, apo, angelino üçlüsü aynı anda bile ileride yakalansa geride hem hızlı, süratlı hem de kafa toplarında güçlü boey, barış ve kaan kalıyor olacak. ayrıca bu dizilişle davinson da istediği zaman geriden gelen defansı bozan ceza sahası içini karıştıran 2 3 tane koşu atabilir.

    muhteşem bastırıp bir kötü kontra ile gol yemememiz için bence uygun denklem bu. dakika 60'dan sonra ise skora göre 4-2-4 hatta 3-2-5 gibi çözümler düşünülebilir. denklem çalışırsa da öndeki ziyech ve zaha ikilisi de rahatlıkla kerem ve mertens ile değiştirilebilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın