• 326
    önümüzdeki seneleri de etkileyebilecek nitelikte bir maç. final.

    ya biz tekniğimizle, kalitemizle, hücum gücümüzle üstün geleceğiz ya da rakibimiz disipliniyle, fiziki dayanıklılığıyla ihtiyacı olanı alacak.

    130 kilometre koşu mesafesini maç içerisinde yorgunluk hissetmeden yapabilen bir rakip kopenhag. fiziken çok diriler ve müthiş bir disiplinle oynuyorlar. fakat bir o kadar da yetenek ve futbolun pozitif yanlarında gerimizdeler. biz 130+ kilometrelere çıkamasak da geçtiğimiz yıllara oranla şampiyonlar ligi temposunu daha iyi kaldırabiliyoruz, bunu bu sezon oynadığımız tüm maçlarda görebildik. maçın son anlarında yaşadığımız oyundan düşme problemine önlem almamız ise elzem. en büyük avantajımız kaliteli ayaklarımız, takımımızdaki uyum ve final maçı oynama tecrübemiz.

    maçın öncesinde oluşan gergin atmosferin kesinlikle işimize yaradığına inanıyorum. nitekim büyük maç oynama tecrübesine sahip çok sayıda oyuncuya sahibiz. bizim kadar bu noktada serinkanlı kalabilecek takım sayısı pek azdır. oyuncularımızın maça olan ekstra konsantrasyonlarının iştahtan başka bir şey katacağını düşünmüyorum. kartlara çok dikkatli olunmalı, olunacaktır da.

    tek dezavantaj, rakibin 1 puanı maç başlamadan bile kabul edecek bir konumda olması. bu maç bulduğumuzu attığımız maç olsun, ileride ah etmeyeceğimiz bir maç olsun. bulduğumuz fırsatları grubun geri kalan maçlarında olduğu gibi cömertçe harcamadığımız takdirde şansımızı yüksek görüyorum. haydi aslanlar, bize uzun zamandır yaşamadığımız o büyük keyfi ve gururu bir kez daha yaşatın. hak ettiğiniz yere, şampiyonlar ligi'nin son 16 takımının arasına bizi de yazdırın. ayağınıza taş değmesin, vurduğumuz gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın