resim
Mehmet Büyükekşi
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 270
    bu işin başında oturan kişi olarak hiç sorumluluğu yokmuşcasına yeteeer diye isyan etti gece, ne âlâ...

    bardak taşana kadar ibrik gibi neyi beklediniz o zaman, bardak damla damla dolarken ne yaptınız. ben hatırlatayım;

    - ali koç herkesi tehdit edip hakemleri hedef gösterirken, bulduğunuz yerde kıstırın derken, sağa sola hakaretler yağdırırken izlediniz. sağduyu çağrısı yapan dursun özbekle aynı cezayı verdiniz. mhk başkanına omurgasız derken sustunuz, kendisi de sustu hatta.

    - galatasaray lehine yanlış olabilecek tek bir kararda var kayıtlarını açıkladınız. fb maçlarında kıyametler koptu, neler neler oldu, var odası görüntülerinin ali koç'a gönderildiği ortaya çıktı, ardı ardına skandallar ortaya çıktı ama sizden ses çıkmadı.

    - hakemler fb maçlarında neredeyse dayak yedi, hala yiyor. belki taraftarlıktan belki iş korkusundan futbolculara kart bile gösteremiyorlar. (penaltı ofsayt gibi rezil kararları geçtim zaten) onları doğru yönlendiremediniz, adaletli olanın her zaman her yerde arkasındayız diyemediniz. galatasaray'ı defalarca doğrayan hakeme asla dokunmazken fb lehine olan aleni bir hatayı yapmadı diye derhal ipini çektiniz. mesaj netti.

    - rakip formayı giyip basket maçımıza giden hakemin yaptığını sorgulamadınız.

    - galatasaray hakkında fetö imaları yapan resmi paylaşımlara hep göz yumdunuz.

    - sürekli yapılan açıklamalara, algılara kulaklarınızı kapattınız.

    - 59 öncesi şampiyonluk saçmalıklarına öyle bir şey yok deyip kestirip atamadınız, beş yıldızlı formayla çıkana ses edemediniz.

    - her işi sıfır şeffaflık ve müthiş bir adaletsizlikle kapalı kapılar arkasından yürüttünüz.

    - kötülük merkezi ve onun uydularının bu kadar şımarmasına, palazlanmasına siz sebep oldunuz. utanmadan bunlara centilmenlik ödülleri verdiniz.

    - küfrü tespit etmesi gereken gözlemci, fb seyircisi ile beraber galatasaray'a küfür korosuna katıldı, üç maymunu oynadınız.

    bugünkü tablonun en büyük mimarları siz, etrafınızdakiler ve tüm basiretsiz eski tff kurumlarıdır. sıyrılmaya çalışmayın. sebep sizsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın