• 819
    taraftarı da başkanı da uzaydan gelmeyen sağınızda solunuzda kimi görüyorsanız onlardan oluşan futbol takımı. mevcut kulüplerin de %99'u benzer profilde taraftara ve yönetime sahipler. sivasspor'un başkanı ankaragücü'nün başkanından daha mı az kriminal?

    ayrıca ben haksızlığa uğradığını düşündükten sonra hakem döven bir başkanın, bir teknik direktörün kendi taraftarı tarafından da ayıplanacağını düşünmüyorum. ankaragücü taraftarının %90'i gurur duyuyor başkanıyla. adam halil umut meler'i yumrukladıktan sonra oley çektirdi tribüne. bu yumruğu ali koç atsa savaş kahramanı gibi omuzlarda taşınmayacak mıydı? bizden de örnek veririm de şimdi polemik olmasın.

    dolayısıyla küme düşsün, hapse girsin talepleri sadece amatör eğlendirir. bu ülkenin toplumu kanser olmuş vaziyette. sadece ankaragücü'nü kurban etmenin pisliği halinin altına süpürmekten farkı yok. ayrıca toplumun böyle bir talebi olduğuna da inanmıyorum. ülke insanı 6 ay önce zaten nasıl bir dünya istediğini güçlü bir şekilde bildirdi. tam da vadedilene uygun şekilde olaylar yaşıyor. daha 4.5 sene var takmayın bu kadar kafaya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın