resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1343
    11 aralık 2023 ankaragücü çaykur rizespor maçı bitiminde, normal uygulamaya göre güvenlik koruması altında olması gereken bir anda ev sahibi kulüp başkanı faruk koca tarafından yumruk yemiş, yere düşünce başkanın yancıları tarafından tekmelenmiş olan hakem.

    kendisini yumruklayan başkan bu olaydan sonra tribünler tarafından alkışlandı, alkışlara yarım bir zafer turuyla cevap verdi, iş ciddiye binince de rahatsızlandığını söyleyerek kendini hastaneye attırdı.

    halil hoca ise kendi kendine doğruldu. polis kordonuna alındı, hala daha devam eden yabancı madde yağmuru altında 2-3 kere duraksayarak ve sonunda kalkan desteği alınarak soyunma odasına gidebildi. oradan da hastaneye kaldırıldı, doktoru kafa travmasından falan bahsediyordu en son.

    gözünün altı şişmiş, kafasında darbe aldığı yerler kızarmış, üzerinde darp izleriyle yabancı maddeler birer ikişer gelirken kendini oradan geçirmek istemeyen polislere defalarca "ne olacaksa olsun içeri girelim artık" mealinden hareketler yapmak zorunda kaldı, sinirden deliye dönse hakkı iken mümkün mertebe sakin bir şekilde.

    onun yerine kendini koyup düşününce hakemliğe devam kararı almak delilik gibi duruyor. türkiye futbolunu yönetenlerin bu konuları geçiştirme eğilimi yetmezmiş gibi bir de kendisine vuran kişinin özgeçmişi "adamcağız dayak yediği için suçlu çıkmasa bari" dedirtiyor ister istemez. hal böyle iken umarım, yani en azından, alacağı karar ve hareket tarzı ne olursa olsun daha fazla saygısızlığa/hakarete maruz kalmaz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın