• 15
    bir daha hiç çıkmamak üzere revize edilmesi gereken karar. emaneten yabancı hakemler getirtelim minimum 10-15 seneliğine. bu arada şunu da belirtmeden geçmeyeyim kararı alanlar galatasaray camiasının değerini anlasınlar. neler neler yaptınız bir fıske vurulmadı oğlum size. demek ki bize yaptıklarını başkasına yapmaya kalksalar başlarına neler gelirmiş. şimdi ortada bi kamuoyu var ve mazlumu birkaç günlüğüne koruma furyası da varken henüz bütün ihale yumruğu atana bırakılıyor. bundan sonra da aynı tas aynı tamam ilerleyecek. o yüzden işin biraz arka yüzüne de bakmak, nedenlerini de unutmamak lazım.

    dayak mayak vandalizmdir ve desteklemiyorum. fakat federasyonuyla, çürümüş kulüpleriyle, bizati hakemlerle malum olayı beraber meydana getirdiler. şiddete maruz kalınca elbette ki kurban siz oluyorsunuz. fakat işin derinine indiğimizde sorumluluğun tamamını yumruğu atana da yükleyemem ben.

    her türlü eyyam yapılacak, hiçbir karşılığı olmayacak, kıtır kıtır takımlar doğranacak, zamanı, emeği ve parası çalınacak ve sonsuza kadar olaysız devam edecek öyle mi? bunun sonsuza kadar süreceğini sanan polyannalara da geldi bu yumruk sanki. etki tepki kanunu var. tepki elbette ki gelecekti. bunu başından önlemeyenler de en az yumruğu atan kadar suçlular bana kalırsa. bu da es geçilmesin. bir de bunu körükleyen kulüp başkanları vardı. yüzleri kızarır mı? hiç sanmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın