resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1326
    rezalet ötesi bir durum, cok sey yazacagimda sözlük müsade etmez. tam olarak ortadoğunun cahil futbol ülkelerinde yaşanacak bir durum. maalesef bizde tam olarak öyle bir ülkeyiz.

    ülkede futbol falan konuşulmuyor 10 senedir, her sezon hep hakem hep hakem, evet hakemlerimiz rezil ancak bundan reytingi gören kanal her yorumcu işi buna döktü.

    taraftar, yönetici herkes hakkının yendiğini düşünüyor evet bu işler dönüyor ancak bunun çözümünü sunamazsan gün gelir, hakemi de öldürürler.

    likayatsız atamalar, 6222 diye yasa çıkarıp bunun namına hiçbir şey uygulamamak, silahım olsa vururdum diyen adama 15 gün hak mahrumiyeti verecek kadar onursuz gurursuz adamları oraya atarsanız bu sonuç değişmeyecek.

    bizler bile hakemler hakkında sessiz kalan yönetici olursa kızıyoruz, çünkü iş bu noktaya geldi. hakemi eleştiren, tehdit eden rakibin her hafta avanta alıyor. hakemler süt dökmüş kediye dönüyor, sen susunca bu sefer senin üstüne biniyorlar.

    daha geçen ali koç'un konuşmaları ortada adam takip edin, resim çekin, tff'ye gidin tokat atın diyor hiçbir yaptırım yok. o haftadan itibaren de fenerin aleyhine 1 tane hata yok.

    büyükekşi çıkıp şov yapmasın, gerçi isimler değişse nolur sporun başına inşaatçıyı, hırdavatçıyı getirirsen böyle olur.

    ülkede bir şeyler değişmiyorsa, futbolda da değişmeyecek kimse birbirini kandırmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın