resim
Faruk Koca
Görev:Başkan
Takım:Cezalı
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 33
    halil umut meler'e yumruk atan aşağıdaki wikipediası olan kişidir. hiçbir ceza almadan sümen altı edilir kurucu üyelik demek saf değiştirmezsen ömür boyu monopoly hapisten çıkış kartı gibi bir şey. bu ülkede 6222 gibi bir şey çıktı otobüs kurşunlandı store yagmalandı hicbir sey gormedik. niye bu kadar sinirlendi sinirlenmesinde haklı mı yumruğu kastedmiyorum maçın özetini görünce yorumlarım. halil umut meler de cüneyt'in yolundan gidiyor. derbi hakemi olacağı şimdiden belli onun da.
    halil umut meler yere düşüyor bu şahsın avaneleri yerde tekme atıyor yerden kalkınca gözü sismis kalkiyor. takimin kume dusurulmesi kendisinin hic bir stk'ya baskan hatta apartman yonetici dahi yapilmamasi lazim. yarin reis mi istifa ettirir ya da spor bakani mi gorevden alir bir hal caresi bulunsun. yetmez tabi bunlar ama cmklik bir olay tff'nin ve halil umut meler'in suc duyurusunda bulunmasi lazim.

    hikmet karaman'a da yumruk atmis zamaninda. aspor'da gomuyorlar ama titri birazdan kulaklarina uflenince nasil tepki verecekler acaba? simdi erman siyasiler asla bunlari korumasin dedi.
    (bkz: 11 aralık 2023 ankaragücü çaykur rizespor maçı)
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Faruk_Koca
App Store'dan indirin Google Play'den alın