resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1296
    11 aralık 2023 ankaragücü çaykur rizespor maçının sonunda stadyumun orta yerinde vahim bir saldırıya uğramış hakem. kendisine çok geçmiş olsun.

    herkes biraz da iğneyi kendisine batıracak. şu spor ortamında, bu gerginlikte, bunca tehditin ve hedef gösterilmenin altında türk hakemleri hakikaten pek iyi iş çıkartıyorlar.

    türkiye’nin en zengin, en elit ailesinin çocuğu hakemleri milyonların önüne atıp sokakta gezdirmeyin diyor. her maç sonu, sahada ne olursa olsun kaybeden topu hakemlere atıyor.

    yazıktır, günahtır bakın bu işin sonu hiç iyi yere gitmiyor!

    ey federasyon, hakemlerini ezdirme. türk futbolunun sahipsiz evladı bu hakemler. ağabeyleri bile 3 saniye ekran süresi bulduğunda hakem kardeşlerini reyting uğruna milyonlara meze eder. kulüp başkanı hep konuyu hakemleri şeytanlaştırarak değiştirir. herkes de bunu maalesef yer. bu işe bir çare bulun. hakem konusu çok sattığı için bu durumdayız, yoksa hakem yönetimi, dünyada da örneklerini gördüğümüz üzere, türkiye’de yaratılan futbol atmosferine rağmen gayet normal.

    eğer ki bunu yapan bir kulüp başkanıysa aldığı cezanın tarihte örneği olmamalı. bu utancı türk futbolunun üstüne yapıştırmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın