resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 17065
    "sneijder gitti biz şampiyon olduk" saçmalığına inanan kim varsa ya futbol bilmez ya da herkesi saf kendini akıllı sanar.

    sneijder'in ayrıldığı sezon galatasaray tam 11 transfer yaptı. bu 11 transferin 9 tanesi doğrudan ilk 11'e yazıldı. yani silbaştan bir kadro kuruldu. misal stoperde kafa vurma özürlü semih chedjou tandemi yerine maicon geldi. sola nagatomo, sağa mariano gibi hem teknik hem tecrübeli iki bek geldi. ortaya fernando gibi avrupa çapında bir kalite, yanına ndiaye gibi dinamo geldi. sağa kilit açabilen feghouli alındı (her ne kadar fiyat performans eğrisi rezil olsa da). hepsinden önemlisi gol atmayı bilen forvet gomis geldi.

    10 numarası verilen arkadaş sneijder gibi umut bulut, eren derdiyok, sinan gümüş, cavanda, salih dursun vs. ile sınanmadı. ha sneijder'in götlü göbekli halde yaptığı istatistiği o malum şahıs yapsa fanboyları sırtlarına dövmesini yaptırırdı. ama işte arkadaş 8 mi 8,5 mu 9'a çeyrek mi belli olmadığından yapamadı.

    ayrıldıktan sonra sneijder'in düşüşe geçmesi gayet normal. ''iyiydi madem niye falan fişman'' diyen de saçmalar. o yaşta takımdan ayrılmışsın yeniden futbola odaklanmak zor gelebilir. sanıyor musunuz ki icardi 34-35 yaşında bizden ayrılsa futbola enerjisi heyecanı isteği kalır? kısacası sneijder'e sallayan kim varsa karnından konuşuyordur. belhandacıdır. vasatı hak eder. saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın