resim
Elvir Baljić
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 14
    baliç e benden selam olsun :

    yaklasık bir buçuk sene evvel kartepe greenpark hotel otaparkına sağa sola göz atarak ortamın neyi var neyi yok kavrayarak giriyordum . malum tatil için geldiğim yerin havasına alışmam lazım. işte bu benim için ilk önce araç park yerinden başlar. hatta afedersiniz dişi popülasyonu ne alemde onu da merak ediyorum ne de olsa belli bir müddet buradayım zaman geçmez kardesim zoraki gelmişim zaten diyorum kendi kendime. ' şaka tabi şaka ' . ben sağa sola bakarken yönümü düzeltmiş gidiyordum ama aniden tekrar sola baktım evet baktığım yerde büyük bir takım otobüsü üzerinde istanbulspor amblemi ve yazısı.

    ani bir bakışla etrafa bakıverdim tekrar .sırasıyla : diyarbakır spor , yozgat spor, falan spor ,gereksiz spor şu spor bu spor diye sıralanmış araçlar vardı.

    evet otel fazlaca yüksek bir dağa kurulmuş sapanca gölü desen manzara dahilinde atmosfer nefes kesici durumda. hatta ilk iki gece uyuyamadım bir oram tıklıyor bir buram tıklıyor basınçtan dolayı...

    bu güzel ortamda takımların faydalanabileceği tesisler, mesela : farklı boyutlarda sahalar minyatüre kadar çesitlilik gösteriyor . sonra sauna havuz, fitness derken neyse asıl konu şu idi baliç . evet evet balic . zaten istanbul spor ' u görünce en ilgimi çeken onlar olmuştu. ve dedim kendi kendime git dedim (k.j) git ve balic abinle muhabbeti kur hatta eskileri yâd et duygulan galatasarayda oynadığı dönemlerden bahsetsin yaşananları anlatsın ve bundan büyük haz al diyordum kendime.

    lanet olsun gittim ilk gece ortam şahane mi şahane otele tatile gelenler bir yana takım olarak gelen futbolcuların komedisi bir yana idi.
    bıraktım laptopu lobide, gittim bilardo masasının taa dibine dibine ...
    balic ve arkadasları amerikan oynarken aradan aradan süzdüm çok fena oynuyordu samimiyim çok fena oynamaktaydı hakikaten sağlam vuruşlar yapıyordu.espriler de cabası...
    dayanamadım balic naaaaber dedim nasılsın ya diyerekten oyunlarına dadandım biraz biraz . anlayıslı adammış direk sıcak muhabbete başladı bir yandan bilardo bir yandan ben iyi zorluyorduk kendisini.

    o gün orada başlayan muhabbet ertesi gün okeye dördüncü olarak devam etmemle sürmüştü . gene espriler hahahalar kikikiler tavan yapmıstı .
    şuana kadar her şey hoş güzel ama adamdan geçmişti artık be futbol . geçirdiği talihsiz sakatlık değilmiydi onu yüzyılın en kötü transferi konumuna getiren r. madrid adına .
    zaten toparlayamamıştı o sakatlıktan sonra kendisini bir de üzerine galatasaray alınca dediği lafı da yedirtmiştik kendisine ama neyse adama ayıp etmeyeyim şimdi tatil günlerimin hatrına .*

    dediğim gibi bir kaç antrenmanına da baktım hatta bir çok takım oradaydı turnuvalar olmustu kendi aralarında ama balic o baliç değildi.

    son olarak soruverdim . yahu dedim jubile ni yapacak olsan hangi takımda yapmak isterdin diye.
    bakarsın fenerbahçe , galatasaray sana bir şeyler ayarlar ya da istanbul spor adına da son noktayı koyabilir misin ? dedim.
    cevabı şöyleydi :
    - valla nereden teklif gelirse ...

    bunun üzerine yanımda bulunan ufaklık demezmi yok daha neler ne galatasarayı ne fenerbahçesi ne jübilesi sen gel anca bizim mahalle takımımızda veda et futbola .

    gene tebessüm etmişti baliç ...
App Store'dan indirin Google Play'den alın