resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 782
    ne demiş?;
    --------------
    acı itiraf

    'transfer sihirbazı' haldun üstünel merak edilenleri cevapladı: "bu sezon transferlerde hata yaptık. teknik olarak üst düzey takım kurduk, ancak ligimiz çok sert ve iş yapamadılar!"
    -------------

    frank rijkaard'a yazdığımız ilk mektupta biz ne deduk?;

    "geldiğin takım barcelona değildi ve maalesef başında bulunduğun barcelona da galatasarayımıza hiç benzememekte idi. onuda geçtim burası ismail güldüren gibi adamların futbol oynadığı lig. tek taktiğe bağlı kalarak 90 dakika aynı futbolu oynatabilmen için aynı ispanya liginde olduğu gibi hakemlerin adil maç yönetmesinden tutta, bir sürü yetenekli yıldıza sahip olman ve bu yıldızların ismail güldüren gibi adamlar tarafından sakatlanmasına hakemler tarafından göz yumulmamasına kadar bir sürü argümanın bir araya gelmesi lazım.

    hele galatasarayın rakipleri çoğu maçta 8 kişi ile defans yaptıklarında o tek santroforun götünün düşmesinin yanısıra, dışarıdan vurulacak toplardan medet beklemekte "kumar" oluyor. işte senin bu kumarbaz yanını sevmiyorum. bu lig de sökmez bu oyun tarzı. sabri ve keita ile olmaz işler bunlar. hele ikinci yarının ortalarında elinde 8-10 tane sakat varken ne yapacaksın. hele bu defansla 4-3-3 resmen cinayet ve ihanet."

    (bkz: frank rijkaard a mektuplar/#217501) (bu ilk mektup ve entry tarihi 24.10.2009. sakat adedini bile yazmışım oraya)

    -oni diyruk işte. senelerce kapalıdan boş boş sahaya bakmakla olmuyormuş bu işler değilmi sayın üstünel. az biraz zeka da lazım insana. attınız galatasarayın üç beş senesini ve milyonlarca dolarını çöpe, özeleştri adına günah çıkarma peşinesiniz.

    -sinir sahibi ettiniz milleti. herkesin mantığı şaştı sayenizde. kimse gözünün önündekini göremiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın