• 524
    ocak-şubat ayına kadar bir şekilde idare etmemiz gereken bölge. sorun şu ki angelino ve kazımcan idare etmiyor. angelino'nun uyumsuzluğunu, yetersizliğini geçtim, zaten fiziksel olarak form tutmayan bir oyuncu. ligde oynamayan bir oyuncu olarak şu saatten sonra form tutması da mümkün değil. 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçında oynaması durumunda yine bile bile lades diyeceğiz. kazımcan da yetersiz bir oyuncu şimdilik. yumuşak karnımızın burası olduğunu kopenhag da biliyor. muhakkak buraya ekstradan önlem almalı, hatta rakibi beklenmeyen bir hamle ile biraz şaşırtmalıyız. geçen sezon da 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı öncesi sol bek çok problemliydi. as bek van aanholt'tu ki biliyorsunuz angelino'dan beter bir bek kendisi. ama o maçta bir anda dubois'i çekince jesus'u şaşırtmıştık. o tarz bir çözüm bekliyorum hocadan.

    benim için en ciddi aday kaan ayhan. yavaş olabilir ama çok yönlülüğü, oyun zekası sayesinde adaptasyonu da kısa sürebilir. ayrıca topun bizde kalacağını varsayarsak kaan'ın sakin ve topun değerini bilen yapısıyla bize set oyununda fayda sağlayacağını düşünüyorum.

    abdülkerim'in sol bek oynamasını olumlu bulmuştum ama yanılmışım. oyuncu çakılı oynamayı bilmiyor çünkü. oyuncunun fiziksel yapısı zaten stoper fiziği. ama abdülkerim boey gibi gittili geldili bir oyun oynamaya çalışıyor. kas hafızası bu tempoya dayanmıyor ve gittikçe oyundan düşüyor. yanisi dayanıklılığı çok düşük ve sol bekte ayağı iyi olmasına rağmen yerini çok yadırgıyor. sakin de kalamıyor.

    barış alper de şimdilik hocanın çözümü. aynı kazımcan gibi pozisyon bilgisi sıfır kendisinin. ama dinamik, güçlü ve istekli. olmaz demiyorum ama aslen bir hücum oyuncusu olarak çok çok büyük bir risk.

    bence kaan oynamalı. ve sol taraf genel olarak desteklenmeli. bunu en iyi yapacak oyunculardan biri berkan'dı mesela. bu maç tam torreira-berkan ikilisiyle çift motorlu merkezi oynamamız gereken maçtı. yine dubois olsaydı eğer, bu kadar kıvranmamıza da gerek yoktu. tam yeriydi, koyardık sol beke. yanlış yahut riskli kadro planlamamız biraz başımızı ağrıtıyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın