• 244
    kendi dönemlerinde futbol takımı antrenmana çıkmazdı parasızlıktan. bunları unutmuş monşer. senin gibi 40 tanesini topla erden timur'un serçe parmağı etmezsiniz.

    ulan nedir bu galatasaray'ın sizin gibilerden çektiği. birazcık kafamızı kaldırınca hortluyorsunuz, güzel iş yapan kim varsa rakiplerden beter vurmaya kalkıyorsunuz. nedir yahu sizin derdiniz? 1 kuruş faydanız oldu mu galatasaray'a? siktiri boktan topçuları 3 ay uğraşıp alamazdınız. fener ortega, alex, appiah gibi adamları getirirken siz elinizdeki saidou'yu, ribery'i 3 kuruş yüzünden kaçırırdınız. çocukluğumuzu ezeli rakipler degil sizin gibi ufku ve vizyonu sıfırın altında yöneticiler mahvetti. avrupa fatihi, ligin ağası galatasaray'ı 20 sene geri götürdünüz. erkek basket takımı küme düşmüştü de play out diye uydurulan turnuva ile ligde kalabildik. kadın basket zaten küme düşmüştü hem de fener'e yenilerek.

    sizin döneminizdeki kepazeliklerin hattı hududu yok. girdiğin her seçimde poponu avuçlayarak çıkardın. hoş, o seçimlere de laf olsun diye girerdin ya. sen kim erden timur hakkında konuşmak kim? sen git, pilav gününde bir tabak daha, ben yemedim, bir tabak daha diyerek izdiham çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın