• 74
    bu ucube sistem uygulanmaya kalksa dahi ömrü 1-2 sezon anca olacaktır. avrupa futbolu, yerel ligler, yerel turnuvalar, avrupa kupalasi elemeleri, avrupa kupalari grup maçları, dünya kupası elemeleri, avrupa kupası elemeleri, uluslar ligi, hazırlık maçları, derken oyuncular ve teknik ekipler fikstür yoğunluğundan şikayet etmekte son dönemlerde. üstelik bizim ligimiz 18 takımlı değil, 20 takımlı bir lig. hespalansa sezonluk 60 maça dayanan bir maç trafiği ortaya çıkıyor. üstelik ülkede ne doğru düzgün tesis var, ne de adam akıllı saha zemini. bir de üzerine yabancı oyuncu kuralı mevcut.

    bakın, arkadaş güzel bir noktaya da temas etmiş aslında durumla ilgili. (bkz: tanguy ndombele/@flymetothemoon) çok uzak değil, belhanda'nin zemin ile ilgili serzenişi de aklımızda. her ne kadar işimize gelmiş olsa da fenerbahçe'nin pendikspor maçında, zemin yüzünden 5 oyuncuyu revire bırakmasi da hafızalarda.

    bunlar kıyafet değiştirerek kaliteyi arttıracağız derken adil rami misali çamur güreşinde sakat bırakacaklar ülke futbolunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın