resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7440
    ben burada kerem'i her zaman savundum fikrim hala aynı bizim için çok kıymetli de artık futbol dışı bir sebeple yavaştan kızmaya başlıyorum.

    bu dünyada messi ve ronaldo dahil kimse %100 kendini kabul ettirememiştir. psg taraftarı messi'yi kaç defa protesto etti.

    türkiye'de milyonlarca gs taraftarı var. bunların geneli de keremin arkasında. seviyor, inanıyor, destekliyor. bu milyonların içinden kendisine boş boş sallayanlar illa ki olacaktır. kimisi kıskançlığından kimisi inancından kimisi tipine dahi gıcık olup saldırabilir. şu an 3 sene önce erzincan’dan gelen toy çocuk değil. meyve veren ağaç taşlanır bunu asla unutmamalı.

    bu boş muhabbetlere takılırsa hem kendi hem biz kaybederiz. kerem kardeşim sen iyi futbolcusun, sen iyi futbolcusun, sen iyi futbolcusun. takım için oyna gerisi kendiliğinden gelir.

    formsuz olduğunda eleştirilecek gerekirse yedek de kalacak o ayrı da işinin dozunun kaçtığı haksızlık edildiği kesin.

    sadece bizim değil türk milli takımının da en iyi oyuncularının başında geliyor. bugün cengiz ünder ya da irfan can kahveci ile kafa kafaya takas edelim desek kaç kişi kabul eder? fb camiası balıklama atlar bizden de bunu kabul eden %10’u geçmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın