resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2307
    sezonu erken açmanın ve yaşadığı sakatlığın etkisiyle sezon sonunda büyük bir form düşüklüğü yaşayan, küskün kaptan..

    severiz, canımızdır, ciğerimizdir ama kim olursan ol senin bu takımın kaptanı olarak taraftara küsmeye hakkın yoktur. kaldı ki bugüne kadar bu taraftar hep senin arkanda oldu kah "büyük kaptan arda turan", kah "sanmasınlar seni yalnız, biz buralardayız" söylemleriyle , hala da oluyor. işler iyi giderken can ciğer kuzu sarması, kötü gidince de hemen "küstüm, boz!". yok öyle bi dünya! aynı şey kaptanına çirkin şekillerde yüklenen taraftar için de geçerli. lakin onlar adı üstünde; taraftar. sense büyük galatasaray'ın daha bu yaşta "büyük kaptan" lakabını almış futbolcususun, senin olayları daha olgun karşılaman, küskünlüklerden uzak durman gerekir. bir grup taraftarın yaptığı tezahüratlara alınıp bunu tüm taraftarlara nasıl mal edersin?

    örneğin manisa deplasmanında* çoğu her hangi bir oluşumdan bağımsız stada gelmiş taraftarlar , bir çoğu ailecek maça gelip seni destekleyen insanlar ve babasının omuzlarında büyük bir heyecanla* seni tribüne çağıran minik galatasaraylılar için tribünlere en azından bir el sallamak, alkış yapmak bu kadar mı zordu? bence bu o kadar da zor olmamalı. açıklamaların iyi hoş da biraz daha olgun olmanı beklerdik senden..

    yine de sanılmasın ki sana olan inancımızı, sevgimizi yitirdik, sana küstük. biz küsmedik arda turan, küsmeyiz de sen bazı abilerin* gibi yapıp kalp kırmadıkça.
    senden tek istediğimiz her zaman yaptığın gibi o formanın hakkını vermen, bir de "büyük kaptan" lakabına yaraşır şekilde olgun davranman. yoksa merak etme, "sanmasınlar seni yalnız, biz -hala- buralardayız".
App Store'dan indirin Google Play'den alın