• 17
    maçı 77-87 kaybetmişiz. baştan söyleyeyim maçı 1 saniye bile izlemedim.

    maçta sadece 48 saniye üstün olan taraf olmuşuz. bodrumspor ise 40 dakikalık maçın 37 dakikasını önde götürmüş.

    bursaspor erkek basketbol takımından sonra bodrumspor'a da ilk deplasman galibiyetini hediye etmişiz.

    istatistiklere bakınca gene saçma sapan 3'lükler denediğimiz bir maç olmuş gibi duruyor. 39 tane 3'lük deneyip bunların 11'inde başarılı olmuşuz. kaçan 3'lüklerin çoğunun boş atış olduğunu anlamak için maçı izlememe gerek bile yok, çünkü zaten yazdan beri 20'ye yakın maçını izledim bu takımın. bazıları da farkı kapatmak için denenen saçma sapan atışlardır.

    rakip bize boyalı alanda üstünlük kurmuş, bizim 18 sayımız varken onların 32 sayısı var. 41 ribaund almışlar, bizim ise 35 ribaundumuz var. peki bu üstünlüğü hangi isimlerle kurmuş? ahmet düverioğlu, hakan yapar, amar alibegovic ve eski oyuncumuz ben moore ile. bu vasat 3+moore ile bize boyalı alanda üstünlük kurmuşlar.

    bizim mükemmel(!) yabancılarımız ise gene bok gibi oynamış. büyük deha(!) zvezdan mitrovic'in ilk transferlerinden olan ve taraftara rağmen aldırdığı akwasi yeboah sadece 3 dakika 42 saniye oynamış. yazın bu kolsuzu taraftara rağmen aldıran büyük dehamız adamı kullanmamış bile. aynı şekilde 31 dakika oynayan euroleague etiketli skorerimiz corey walden da 7 sayı atmış, 2'si serbest atış; +/- bareminde de takımın -15 ile en kötüsü olmuş. takımı satması ile tanıdığımız dee bost ise 16 dakikaya yakın oynadığı maçı sayı atamadan tamamlamış.

    yabancılarımız 26 sayı atmış, bunların 17'si jarell martin'den gelmiş.

    zvezdan mitrovic ligin en kötü koçu olan ender arslan'a bile yenilmiş. henüz daha temmuz ayının başında bu günleri görüp adamı eleştirdiğimde "saygı duyun" yazanlar vardı, umarım bu durumdan haberleri vardır.

    sosyal medyaya bakınca maçı izlemeye giden "taraftarın" oyunculara, yönetime bir tepki gösterdiğini göremedim. basketboldan anlamayan insanları tribüne doldurup onların da başına 1-2 tane amigo koyarsanız tepki olmaması normal.

    yenildiğimiz için üzgün müyüm? hayır ama sinirliyim. tavsiyem bu rezilliği izleyip boşa sinir olmayın, skoru görünce 1 kez sinir olursunuz ama maçı izlerseniz daha çok sinir olursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın