resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7432
    kendisine sürekli destek çıkan, yeteneklerine inanan ben bile, şu maçta gösterdiği inanılmaz kötü performansa edecek kelime bulamıyorum.
    geçtiğimiz sene icardi'yi arayıp bulmayı ilk akıl eden oyuncumuzdu, farklı bir oyun oynuyorduk, şu an kadro değişti, her topu direkt olarak icardi'ye atmaktan kesinlikle vazgeçmeli, önce sağında solunda iletebileceği adamları görmeli, çare yoksa ilk seçeneğe dön, çok basit.
    aslında şunu demeye çalışıyorum, icardi tehlikeli bölgedeyse ve topu oraya geçirme ihtimalin çok yüksekse ona pası dene, ama takım orta sahada yerleşmeye çalışırken,icardi'ye ulaştıramadığı her top, oyuna hakim olmamızı engelliyor.
    sürekli top kaybı, gereksiz ve sonu çoğu zaman top kaybı ile biten driplingler, izlerken gözlerimiz kanadı.
    yeteneklerine hala inanıyorum, güveniyorum, fakat biraz metens'e bak ya, adam yeteneklerinin çok büyük bir kısmını gerekmedikçe zorda kalmadıkça kullanmıyor, basit oynuyor, , çünkü oyunu biliyor, ne zaman pas, ne zaman şut atacağını, ne zaman geriye döneceğini, ne zaman sağa sola yaklaşması gerektiğini otomatik olarak biliyor, sahada olan bitenlerin çok farkında, kerem'de olan biteni çözme konusunda gelişim göstermeli.
    (bkz: 2 aralık 2023 pendikspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın