resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 1404
    şu ana kadar kendisinden tam olarak beklediğim şeyleri yapan faslı yıldız futbolcumuz. ben ziyech'den topu alsın en az 2-3 kişiyi geçsin köşeye bıraksın, her maçta maçın adamı seçilsin gibi şeyler beklemiyordum. zaten bunu yapmaya devam etse chelsea'de devam ederdi. ya da daha iyi bir dünya devi alırdı ne bilim belki city falan yapardı. ben kendisinden ne bekliyordum; maçta çok gözükmeyecek ama en azından 1 paraya pas, sürpriz bir şut, bi duran top-frikik. şu ana kadar bunların hepsini yaptı. yapmaya da devam edeceğine (sakatlık olmazsa) inanıyorum.

    ziyech zaman zaman oyunda kaybolacaktır. varlığını unuttuğumuz dakikalar olacaktır ama bunun için bu adam eleştirilmez. okan hocanın da kendisinden beklediği bu değil zaten. maçın en olmadık yerinde atacağı bir kilit pas, bir şut, bir frikik. emin olun. zaten en hazır olmadığı dönemde bile saha atması ziyech'i emin olun bu yüzdendir. bu tip adamların çok hazır olmasına gerek yok zaten ( tabi ki belli bir seviyede antrenmanlı, kondisyonlu olacak) icardi'yi de bu yüzden oynatıyor zaten ama o konuda bir itirazım var bu başka başlığın konusu.

    velhasıl kelim ziyech bunları yaptığı sürece bize daha çoook maç kazandırır. biz taraftarların ve camianın yapacağı şey bu adamı mutlu etmek ki kendisi gayet mutlu burada olmaktan. ha mutlu etmek derken de çok bişey sanmayın ha, napacaz sahip çıkacaz. bazı maçlarda kayboluyor diye hemen yangın yapmayacaz bu yani. sonuç olarak umarım tamamen bizim topçumuz olur da icardi ile birlikte 3-4 sene galatasaray forması terletir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın