• 71
    ligin değerini arttırmayacak aksine düşürecek ek organizasyondur. ancak güncel play of tartışmalarını 2011-2012 yılında yapılandan farklı tutmak gerekir. çünkü orada mehmet ali aydınlar seçim vaadi olarak söylediğini tepeden inme bir şekilde urgulamıştı. hatta play of statüsü dahi lig devam ederken belirlenmişti. ilk duyrulan versiyonda puan bölme yokken kaynağı kendiden menkul bir şekilde puanlar bölünerek play of'a gidilmişti.
    şuan her ne kadar federasyon ısrarla play of getirmeye çalışsa da bu sene için değil gelecek sene için planlama yapılacaktır. ayrıca bu hususta her ne kadar yeterli olmasa da kulüplerden ve taraftardan fikir sorurmasını da olumlu değerlendiriyorum.
    ayrıca önceki play of sonrası galatasaray çeyrek finaal + ikinci tur, fenerbahçe uefada yarı final oynamıştı. bu duruma oynanan hedef maç sayısı da etki etmiş olabilir. en azından federasyonun düşüncesi bu olabilir.
    ama her ne olursa olsun türkiye ligleri play of için uygun değildir. her şeyden önce kadıköyde 12.05.2012 tarihinde yaşananları unutmamak lazım. polis otosu yakmak, stadı ateşe vermek falan, bunlar çok sorunlu işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın