• 268
    oyun ilk yarıdaki gibi devam ederse sonuç x,y,z oyuncuya değil net okan buruk'a yazar. çünkü şablon büyük sıkıntı. ziyech forvet arkası değil sağ açık ama tete de sağ açık, icardi geriye gelince rakip stoperler eşlik etmiyor bile çünkü o boşalttığı alana merkezden koşu yapacak adamımız yok. kanatlar desek kazım 70 metre bindiriyor ama topu aldığında karşısında 2 adet rakip buluyor ve 20 metrekare alanında hiçbir takım arkadaşı da yok. keza boey de bindiriyor ama verimli bir atraksiyon içine dahil olamıyor. erencan tehdidine karşı stoperleri de normalde yaptığımız gibi asgari 50-55 metre çıkartmak yerine 40 metre çıkartabiliyoruz, yani oyunu rakip sahaya da yıkamıyoruz.

    hayır, madem bu kadar orta açacağız çek abi düz kanat oyuncularını onlarla dene bunu. ya da tete, kerem, ziyech topla rakibin üzerine giderek bek bindirmesi beklesin, önü boş kalacak olan bekler orta açsın. çünkü o anahtar paslar geçmediği her an direkt orta açmaya yöneldik ama o ortalar, paslardan bile kötüydü.

    yukarıda şablon yanlış dedim. madem lucas'ı dinlendirmeyecektin okan hoca, koy önüne ndombole, sergio veya demirbay üçlüsünden ikisini klasik 4-3-3 gibi oynayalım madem. çünkü ofansif ortasaha yoktu ilk yarı boyunca merkezde zaten. bu şekilde ne seken topu alabiliyoruz ki top sektirecek bir hücum da yapamadık gerçi. ne de icardi'nin arkasında tehdit oluşturacak bir oyuncumuz var. o zaman tete yerine bu dediğim orta saha oyuncularından biriyle başlayıp direkt 4-3-3 oynasaydın hocam. bu ilk yarı neydi lan öyle çocuk sesi, tırt bir oyun, dandik kamera açısı, belediye başkanı reklamı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın