resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 374
    kendisinden 10 tane daha ols.. ya da durun 5 tane de yeterli, yok 3 de olur aslın.. neyse ya her şeyi geçtim 1 tane, evet çok değil sadece 1 tane daha hakan balta'mız olsa keşke; çehremiz değişir, sırtımız yere gelmez.

    antremanlarını kaçırmaz, düzenli bir aile yaşantısı var, hangi mevkiye koyarsan koy aslanlar gibi oynar, sağda solda boş beleş yorum yapmaz, takım içinde ne bir kavgası ne bir vukuatı görülmemiştir, grupçuluk ve adam kayırmacanın semtine uğramaz, oyun içinde takımına zarar verecek en ufak bir bencilliği, ukalalığı, kahramanlığı yapmaz, takım oyuncusudur, performansı belli bir standartın altına asla düşmez vb.

    bunlar baş tacı etmek için yeterli özellikler olmalıyken, komik bir şekilde eleştirilmediğinden dem vurulur.

    ama bende hata, diğer özellikleri bir hiçtir ve eleştirilmelidir(!) tabii ki; çünkü sigara içiyordur, e bir de sigara içiyordur, sonra ayrıca sigara içiyordur, ha bir de sigara içiyordur, ama işte sigara içiyordur, lanet olsun ki sigara içiyordur, kahretsin onu ki sigara içiyordur..

    hay o sigarası kadar başımıza taş düşsün ne diyim arkadaş. bu kadar mı ısıtılıp ısıtılıp tekrar sofraya konur şu mevzu. bir kere de elimizdekine sahip çıkalım. şöyle bir adamı bile tartışıyorsak.. neyse..
App Store'dan indirin Google Play'den alın