• 10
    bunda da bir sorun goremeyenler oldugunu gormemize sebep olan olay :) siz calisirken surekli bir grup insan basinizda bekleyip, neyi nasil yapmanizi soyleyebilir yani oyle mi? siz de hic bir problem gormezsiniz yani. vay be... inanilmaz bir kafa gercekten.

    teknik direktorunuze hakaret ettiginizin farkinda bile degilsiniz. ya da isinize gelmiyor. cunku her seyin iyisini bildiginizi dusunmek, hele hele futbol gibi bilginin olculmedigi ve goreviniz olmadigi icin yargilanmayacaginiz bir ortamda her seyin dogrusunu bildiginizi dusunmek size konforlu bir alan aciyor.

    mesela degisiklik yapip aninda o degisiklik sebebiyle gol yenilse, o turnover hareketi yapanlarin hic biri bizim yuzumuzden oldu ya demeyecek. tam tersi, zamaninda yapaydi yemezdik denilecek. cunku kimse o arkadaslara soru sormayacak sizin sorumlulugunuz muydu diye.

    inanilmaz insanlar var bu ulkede ya. kendisiyle iki dakika yuzlesmeye cesareti olmayan insanlardan kimin oyuna girip girmemesi gerektigini dinliyoruz :) adaletin bu mu dunya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın