• 6186
    asla akıllanmayacak bir grup, güruh, topluluk.

    geçen gün aşağıdaki paylaşımı gördüm. o zaman yazacaktım bunları ama araya iş güç girdi, iyi de oldu bi nörşeland maçı falan oldu.*

    paylaşım bu: https://twitter.com/.../1729955871470276636
    komik olduğu için bir başkasının komik tepkisiyle beraber paylaşıyorum.

    ya kardeşim eyvallah zlatan'lı rooney'li manu'yu yendiniz eyvallah. ilk maçında 4 yediğiniz takımı yendiniz ona da eyvallah da nerede yendiniz? avrupa ligi'nde. biz maguire'lı, onana'lı manu ile nerede oynadık? şampiyonlar ligi'nde. acaba maguire'lı onana'lı manu sizin yendiğinizden -her şeye rağmen- daha iyi bir manu olabilir mi? bunu düşündünüz mü hiç mesela?

    10 yıldır lig şampiyonluğu görmemiş, daha da uzun süredir şampiyonlar ligi'nde boy göstermemiş bir takımın destekçileri. az kaldı efsane statüsüne ulaşmalarına. bir 4 sene daha şampiyon olamazlarsa orada da büyüklük taslamaya başlarlar biz daha vefalıyız diye. bugün türkiye'nin herhangi bir lisesine gidip fenerbahçeli çocuklara sorun bakalım en son lig şampiyonluğunu nasıl kutlamışlar? nasıl cevaplar alacaksınız çok merak ediyorum. bir de şampiyonlar ligi'ni sorun onlara, hiç o müziğe karşı bir duygu geliştirebilmişler mi bi gözlemleyin.

    hadi abicim hadi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın