resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7406
    taraftarla arasında hasan şaş’ın gençken yaşadığı yüz göz olmuş ilişkiyi görür gibiyim. ilginçtir verdiği tepkiler de onun kadar şiddetli (adam adanalıydı tabi o kadar olsun) olmasa da tarz olarak benziyor.

    bunu tamamen olumsuz bir done olarak vermiyorum. hasan abi galatasaray’a aşık bir adam. hasta, manyak bir galatasaraylı. hem futbolcu hem taraftardı. gol kaçırdığında ruhu tribüne uçar, kendisine “ayağını sikiyim hasan” diye bağırır geri gelirdi. böyle böyle kafayı yedi adam.

    kerem’e fenerli menerli diyorlardı, külliyen yalan. ben bugün 20 yaş genç bir çok yetenekli bir futbolcu olarak fener’e transfer olsam, tribünmüş gol kaçırmışım falan zerre şeyime takmam. hiç kendimi doldurmam. profesyonelliğime bakarım. kerem de hasan amcası gibi (elimde kanıt olmasa da, gördüğüm anladığım kadarıyla) hasta galatasaraylıdır. inşallah kulüple ilişkisi toksik bir hal almadan devam edebilir. kendisini çok beğeniyorum. futbol fifa oyunu değil, kaçıracaksın, atacaksın, top kazanacaksın kaybedeceksin olur bunlar. ama riskli bölgede top kayıplarına biraz dikkat etmesi gerekiyor. atak sonlandırmada daha iyi ve hızlı olmalı. olacaktır da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın