• 8155
    "1959 öncesi futbol organizasyonları ulusal olarak değerlendirilemez. bizi kandırmayın, bizi el aleme rezil de etmeyin".
    "2010-2011 sezonunun ikinci yarısı adam gibi araştırılsın. sadece biz değil; fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor, eskişehirspor vs. hangi kulüp yöneticisi veya sporcusu her ne yaptı ise ortaya çıkartılsın, gerekli cezalar kesilsin ve bu konu bir daha açılmamak üzere tarihe gömülsün".
    "galatasaray şampiyonluk sayısı olarak da, vizyon olarak da, misyon olarak da, ortak akıl olarak bizim önümüzde. fetö, ağar, yılmaz, ulusoy vb. avuntulardan arınalım ve rekabetin tablosunu değiştirecek akıllı politikalar üretmeye çalışalım. algı yaratmak, çamur atmak için harcadığımız zamanı rekabette tekrar öne geçmek için kullanalım".

    bu üç ana başlıkta yazdıklarımı, bir daha tartışmaya açmamak üzere kabul edip, bünyelerinde sindirip, bu gerçekler doğrultusunda hareket etmedikleri sürece burunları boktan çıkmayacaktır.

    algının, cehaletin, yalancılığın sesinin gür çıktığı, organize hareket ettiği ve maalesef milyonlarca insanı bir hayal dünyasında yaşattığı bir spor kulübüne dönüştü fenerbahçe 3 temmuz 2011'den sonra. bu hastalıklı ruh hali kulübün taraftarından gazetecisine, sporcusundan başkanına bütün organlara sirayet etti. işleri çok zor çünkü tedaviyi reddediyorlar. tedavi olmak yerine hastalığın yarattığı hayal dünyasında yaşamak daha tatlı geliyor onlara. bizim adımıza sevindirici gözüken bir durum ama bir yandan da çok yazık maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın