• 374
    eylul ayinda bu kurayi cektigimizde 5 haftaya 5 puanla gireceksin son maci deplasmanda kazanirsan gruptan cikiyorsun desen, muhtemelen kimse sikayet etmezdi. ama suan durum farkli. gruptan cikma sansimiz da var, sonuncu olma sansimizda. bayern’e iki mac kaybettin diye kimse kizamaz, bayern oglum bu sonucta. ama tarihinizin en baskin oynadigimiz maclardan birinde bayern’i ucundan kacirmak, iste o koyuyor be. hatta manchester’dan 2 macta 4 puan alacaksin desen herkes ona da evet der. ama iste, fikstur sanssizligimiz (tam bayern’in ust tura cikma maclarina denk geldik) ustune de kopenhag’in manchester’a attigi son dakika goluyle gruba comak sokmasi isleri bozdu. hatta bunun da ustune almanya’dan puanla donmesi bu maci en az hasarla atlatan bizlerin sevincini kursaginda birakti.

    o yuzden suan neye sinirlecegimizi bilemiyoruz. kopenhag tum isleri bozdu. bir de almanya’dan aldigi puanla acaba bayern yatisa mi gecti, manchester’a maci verir mi diye hepimizin icine kurt dusurdu. harbiden olum grubuymus. neyse insallah kopenhag’a iki hafta sonra 5 aralik 2012 braga galatasaray maci tarifesi cekeriz. soyle bir kalp krizi gecirten, stresli 2-1 veya 3-2 galibiyet cok iyi olur. *. hatta baris alper yilmaz soyadasi aydin yilmaz gibi galibiyet golumuzu atsa tadindan yenmez.

    hayat. neden olmasin. 17 mayis’ta bu stadyum’da tarihi kupamizi kaldirdik. simdi ise deplasmana yine tarih yazmaya gideriz. umarim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın