• 45
    yahu bu konuda buraya defalarca yazıldı. böyle bir uğursuzluk söz konusu değil. avrupa'nın en büyük sahnesinde yapılmayacak da ne zaman yapılacak ayrıca? z kuşağı cyberbullying ile büyüdüğü için olsa gerek cesur adımlar atmaya korkuyorlar, ama tarih her zaman cesur olanları yazar.

    farkında değiller ki galatasaray 2000 yılında uefa kupasını ve süper kupayı kazandığında kimse tarafından favori gösterilmiyordu. ama yönetim, teknik ekip ve taraftarlar inanmıştı ve herkes sonuna kadar desteklemişti takımı. takım da rüzgarı arkasına alıp tarih yazmıştı.

    uzatmadan koreografi konusuna dönecek olursak, 2015 yılında bjk derbisine * selam dur * koreografisi yapıldığında şampiyonluğumuz garanti değildi. hatta o maçta es kaza beşiktaş'a kaybetsek işler sarpa sarabilirdi. nitekim o maç öncesinde birçok maçta zorlanmış, son dakikalarda bulduğumuz şampiyonluk alameti goller ile maçlar kazanmıştık. * *

    https://gss.gs/YBj.jpeg

    ama o koreografi daha maç başlamadan hem beşiktaş'a, hem fener'e hem de tüm türkiye'ye öyle bir mesaj verdi ki fb bir gün sonra ibb ile berabere kaldı ve şampiyonluğumuz * son hafta maçları oynanmadan garantilenmiş oldu.

    koreografi iyidir, futbola heyecan katan güzelliklerden biridir. hele hele vize final döneminde okullarını uzatmak pahasına buz gibi havada gece gündüz harıl harıl çalışan öğrenciler (ultraslan uni) tarafından yapılıyorsa yeri ayrıdır. şimdiden emeklerine sağlık.

    bu çocukların günlerce emek verip ortaya koydukları görsel şölenlerin "uğursuz", "gereksiz" falan diye nitelenmesi en hafif tabirle ayıptır...

    "herkes rütbesini bilecek!" koreografi hikayesi: https://youtu.be/LDevqwo5WAg
App Store'dan indirin Google Play'den alın