resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21572
    hakkında geçmişte de ağır şeyler söylediğim oldu. dönüşü de içime sinmemişti.

    ama neticede adam ciddi bir kayıp yaşamış. bu yaptığının adını ne koyarsanız koyun. ancak bu yaşadığı kaybın acısını kendi kafasında her an yaşadığına eminim. bir de üzerine sosyal medyada dalga malzemesi olması, oh çekilmesi gerçekten fazla.

    yaptığı yatırımdan üç beş bin lira kayıp yaşadığında yanımda coin, hisse konuşmayın diyen insanların bu adama sürekli yüklenmesini anlamıyorum.

    galatasaray camiası içinden olduğu için yapılıyor bu. tıpkı terim fonu olarak adlandırmalarının gerekçesinin de galatasaray olması gibi. aynı konuşmada emre'ye dair de ifadeler geçerken sosyal medyada emre'nin bahsi nerdeyse geçmiyor.

    geçmişteki hataları, verdiği yersiz demeçler vs. konusunda sonuna kadar tepkilere katılıyorum. ancak düşene bir tekme de biz vurmayalım, vuranlara çanak tutmayalım.

    aynısını fetö sürecinde de yaptılar. arif erdem, hakan şükür üzerinden sürekli galatasaray ile ilişkilendirme gündemdeyken zafer biryol, uğur boral, bekir irtegün, enes kanter, emre belözoğlu gibi isimler geri planda bırakıldı. kaç kere fenerbahçeli oyuncular diye ilişkilendirdiler?

    çocuk, kendi çocuğumuz. hatası sevabıyla bu böyle. yapı olarak galatasaray'da bundan sonraki kariyerinde görev almasını uygun bulmuyorum. ancak tükenmesi için bir darbe de biz vurmayalım, yakışmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın