• 188
    maçın anahtarı ciddi manada "konsantrasyon".

    manchester teknik direktörü maç öncesi basın toplantısında "duygusal olabiliriz fakat bunu kontrol altında tutmamız gerekir, özellikle maçın kırılma anlarında" diye kendi takımına bir mesaj verdi. bizim bayern maçlarında hatta manchester'la olan maçımızda yaşadığımız esas sorun buydu bence.
    baskılı oynadığımız anlarda önde yakalanıp hızlı ataklardan gol yedik. ingilizlere karşı toparlayabilsek de bayern'e karşı önce beraberliği kurtarmayı düşünmek yerine maç elden gitti gibi bir havaya girip çok geçmeden diğer golleri yedik.

    bu maçta skor ne olursa olsun duygusal davranmamalı ve oyun disiplininden kopmamalıyız. tam da burada iş taraftara düşüyor. tribünler doksan dakika hiç enerjisini düşürmeden onlara cehennemi yaşatmalı. oyuncularımıza tam destekle konsantrasyonlarının düşmesini engellemeli.

    baskılı başlayacağımız, çok gol pozisyonuna gireceğimiz, çok şut çekeceğimiz, -burası çok önemli- artık attığımız şutların filelerle buluştuğu, coşkulu bir oyunla farklı galibiyet aldığımız bir maç olur umarım.
    skor tahminim : 7-2 galatasaray alır diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın