• 74
    ikincisinin bitimi ile birlikte prensipte el sıkısıp ucuncusunu de hemen ayarladıgımız zirve..

    ucuncu macımız, 8 mayıs cumartesi gunu saat 19.00-20.00 arası yine namık kemal lisesi'nde oynanacaktır..

    bu hafta 14 kisinin "kesin" gelecegini acıklamasına ragmen 11 kisi sahada olmamız sebebiyle 2 gun degil tam 1 hafta onceden zirveyi duyuruyoruz ki gelecek gidecek olanlar kendilerini ona gore ayarlasınlar..

    simdilik bugunku 10-11 kisilik kemik kadro orada yer alacak, zorlarsak bu sahada 8-8 bile oynanır herkes kendi mevkisinde efendi gibi oynadıgı surece.. ama ideali 7x7 oynamak..

    bugun benim izlemeye gelen besiktaslı arkadasımı kot pantolonuyla zorla oynatıp 6'ya 6 yaptık macı.. haliyle ufak geldi saha biraz.. 5 sene sonra halı sahaya ilk kez cıkan birisi olarak cok mahcup oldum takım arkadaslarıma, aralara kacarken, rakibe atlamaya calısırken hep aksadım, yeniden ısındıkca bunyedeki cihan haspolatlı etkisini minimuma indirip saclarımın da etkisiyle jo edasıyla sahada yer edinme pesindeyim..

    bir de gotumun sag yanı cok fena oldu, kas cekti veya attı bilmiyorum artık ne denirse, onu da 5 senedir ilk kez maca cıkmıs biri olarak gormezden gelebiliriz.. normalde 5 sene oynamayan adam 1 saat kossa, ya da oyle demeyelim, kosmaya calıssa daha beter edebilir vucudunu, ben iyi yırttım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın