resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7258
    içe kapanık, cılız, kendi çapında yetenekli, dışardan bakıldığında yalnız gibi görünen futbolculara bir sempatim vardır. nickimden de anlaşılıyor zaten. böyle bir sürü genç türk yıldız adayı vardı. yabancı olarak da pino, carrusca, morutan, cicaldao gibi oyuncuları sayabiliriz. bu yıldız adaylarının sindirilme sürecini takip etmeyi seviyorum. hiç şaşmaz. ağır testeron ve apış arası kokusu içinde ezilirler. abileri ortalıkta silk gibi dolaşırken, abicim bir ihtiyacın olduğunda çekinme, dediklerinde onlar iyice çekinirler. baştan umut vaad etseler de sonrasında pek başarılı olamazlar.

    işte bu oyuncuların antitezi kerem aktürkoğlu, burak yılmaz, arda turan gibi isimlerdir. bunların inatçılıkları, dışa dönüklükleri, atarları giderleri olmasa zaten üst düzey futbol alanına çıkamayacaklardı. belki alt liglerde sürüneceklerdi.

    futbolcu yetiştiremeyen futbol dünyamızda kerem aktürkoğlu kendisine şu ana kadar ne yardım ettiyse ona sarılıyor. yani kendisine. artık belli bir seviyeyi de çoktan aştı. bu saatten sonra hiçbir sabırsız eleştiri onu durduramayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın