• 203
    socrates app'i gayet başarılıdır. gün aşırı spor ile ilgili kaliteli seyahat yazıları, röportajlar, hayat hikayeleri, güncel değerlendirmeler bulunur. yaklaşık birkaç aydır düzenli bir şekilde okuyorum ve bana gerçekten bir şeyler kattığını düşünüyorum.

    youtube kanalları ise biraz daha eğlenceli içeriklere kaymış durumda. bu olmasa dahi süreklilik sağlanması adına her an video atıldığından konular, konuşulanlar hep birbirini tekrar eder duruma gelmiş vaziyette. bu da çağımızın en büyük problemi zaten. socrates youtube kanalına has bir özellik değil sadece.

    kendileri ilk etapta spor medyasina derinlik kazandıran bir oluşumdu. son zamanlarda insanların spor adına bilgiye erişimi çok ama çok arttığı için eskiden derin olarak addedilen konular bile artık sığ kalmaya başladı. açıkçası her şey dibini sıyırma noktasına gelmiş durumda. bu da zaten socrates kanalına has bir negatif durum değil.

    televizyon izleyen kitlenin artık youtube'a kayması sonucu artık youtube daha çok eğlence talep eden bir noktaya evrildi. insanların ucuz bir şekilde eğlenceye ulaşabileceği nokta youtube oldu. o sebeple socrates'in yayıncılık anlayışı da mecburen bu çizgiye geldi. bence socrates'in youtube içeriklerinin katy perry kliplerine dönmesi yukarıda saydığım birçok çevresel faktörün etkisi iledir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın