• 151
    avrupa kupaları yolculuğuna devam etmek ve şubat ayını görmeyi garantilemek için kazanmamız gereken maç.

    şampiyonlar ligi’nde evimizde kazandığımız son maçın 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı olduğu düşünülürse çok kolay olmayacağı ne kadar açıksa, iç sahada böyle bir zafere duyduğumuz özlem de o kadar bariz sanıyorum.

    bu maça kadar grupta oynadığımız 4 maçta da ilk golü yiyerek geriye düşen ve sonrasında maça ortak olmak için ekstra enerji sarf etmek zorunda kalan taraf olduk. bu arenada rakipler süper lig'deki gibi bonkör ve beceriksiz olmadığı için bu duruma ekstra dikkat etmeliyiz. umuyorum yarın bitiricilik noktasında eşiği atlayıp, futbol şansının da yanımızda olduğu bir gün olur ve bu sefer ilk golü bularak çok daha rahat bir maç çıkarırız. bizden daha çok kazanmak zorunda olan manchester'ın tabutuna son çiviyi çakarak uğurlarız.

    ayrıca olası bir galibiyetle tarihte ilk defa şampiyonlar ligi gruplarında bir takımı içerde dışarda yenerek 6 puan almış olacağız ki, bunun manchester united gibi bir ekibe karşı olması tam da rekorları kırmayı seven hocamız okan buruk'a yakışan bir iş olur.

    sakatlıklar, oyuncu tercihleri ve oyun planı gibi belirleyici unsurlara teknik ekibin yeterince kafa yorduğuna güvendiğim için tribünde yer alacak şanslı taraftarımızın tek konsantrasyon unsuru, rakibe buradan asla çıkamayacağını hissettirmek olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın