• 130
    davinson sanchez mina'nın yokluğunda victor nelsson'un ilk on bir çıkma ihtimali bir hayli fazla olan mücadele.

    nelsson'u bu maçta da ilk on bir çıkarmamak açıkçası mantıklı değil. kendisi açısından da sezonun geri kalanında kritik bir mücadeleye çıkacak. nelsson performansı maçın nasıl gelişeceğine doğrudan etkisi olacaktır. rasmus winther hojlund karşısında nasıl kalacak? oyun kurulumunda nasıl performanslar verecek bunların hepsi kritik unsurlar. saf savunma performansı açısından elimizdeki en iyi stoper olduğunu düşünsem de diğer etmenler birleşince ve maç eksiğiyle birlikte bir miktar soru işareti oluşturuyor.

    takımın geri kalanında 7 pozisyonda kimlerin oynayacağı belirli. sol bek, torreria yanına kim, on numara ve sağ açık pozisyonları ise bir miktar soru işareti barındırıyor. benim bunlar için tercihim sırasıyla jose angel esmoris tasende angelino, kaan ayhan, dries mertens ve hakim ziyech isimleri olur. mertens ve ziyech tercihlerini yapma sebebim ise nelsson ile birlikte savunmadan top çıkarma konusunda sorun yaşamamız olası. hem mertens hem de ziyech sırtı dönük top alabilen gerektiğinde topa basabilen isimler. bu nedenle faydalı olacaklarını düşünüyorum.

    rakibin en etkili hücum silahı hiç kuşkusuz rasmus winther hojlund. hojlund karşısında ilk maçta davinson ve abdülkerim ikilisi çok zorlandı. açık alanda yakalanmamak lazım. marcus rashford'ın kart cezalısı nedeniyle olmayacak olması bir şans olsa da hafta sonu spektaküler bir gol atan ve en az onun kadar güçlü driplingleri olan alejandro garnacho'da etkili bir isim. andre onana'nın da yükselen bir performansı var. stoper tercihi olarak harry maguire ve raphael varane ikilisinden birisi tercih edilecek. maguire'a yapılacak yönlendirmeli pres istediğimiz sonucu alma konusunda fayda verebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın