• 1
    kendisi 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci öncesi yaklaşık 10 dakika arsene wenger le koyu bir sohbet gerçekleştirmiştir. bu olaydan sonra hikmet karaman rejime girmiş ve kendine daha çok bakmaya başlamıştır.

    konuşmanın içeriği tahminimce şöyle gerçekleşmiştir :

    hikmet karaman - arsene naber abi ? yenge çoluk çocuk nasıl ? ilkokul 5 e geçti mi kerata ?

    arsene wenger- başladı başladı amcası. sınıf başkanı bile oldu. bu hafta yerli malı haftasını kutladılar biliyor musun ? ingiliz malı mı bilmiyorum ama bizimkini sınıfta kızlara muz yedirirken gördüm. çok duygulandım. babasının oğlu yumurcak. ( wenger burada hınzırca sırıtır. )

    hikmet karaman - gel abi boşver maçı filan takılalım kadıköy' de. iki bira atarız birahanede. hem yenge yok bu sefer ne güzel içkiler benden. maçı falan düşünme. cesc çıkarsın ısıtsın takımı. ( burada ben fabregas' ı tanırım sözüm geçer havası vardır. )alex' e azıcık dikkat edin. kenardan bol bol orta yapın. gerisini volkan-edu ikilisine bırakın.

    arsene wenger - olur mu abi. yani rakibe saygısızlık olur hem. maçtan sonra takılırız söz ama içki olayına karşıyım. sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. ( bu bizim söz değildi ama arada aparttık diye içinden geçirir. ) son günlerde kendine bakmıyorsun hikmet. göbeği salmışsın vık vık bık bık. biraz forma gir.

    hikmet karaman - sana hal hatır soranda kabahat. şurda alex abi olacaktı ( man. utd. menajeri alex ferguson' u ve onunla olan yakınlık derecesi tasvirini kastetmektedir. ) gözüne vuracaktık jack daniels' ın der. ve hafiften uzar.

    konuşmadan sonra wenger' in söylediklerini bir kez daha düşünüp rejime girip kendine bakmaya başladığı rivayet edilmektedir.

App Store'dan indirin Google Play'den alın